In principe bieden wij full-service oplossingen, zo nodig in samenwerking met andere (gelieerde) specialisten. De advocaten van Dinkel Advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Een overzicht van onze specialisaties treft u hier aan. Wij treden op voor particulieren, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Bent u betrokken bij een procedure of wilt u zelf een procedure aanhangig maken dan zullen wij u tijdens het proces begeleiden. In overleg met u en met uw goedkeuring zullen wij de processtukken opstellen en indienen. We zullen u tijdens een zitting vergezellen en uw standpunt verdedigen.

Het kan zijn dat een minnelijke regeling de voorkeur verdient boven een procedure. Wij zullen u adviseren en voor u onderhandelen om uw conflict snel voor u op te lossen. We bekijken wat uw kansen en mogelijkheden zijn. Voortvarendheid staat daarbij voorop, rekening houdend met uw belangen. We gaan samen op zoek naar de voor u meest aantrekkelijke oplossing.
Wij volgen regelmatig cursussen om onze kennis actueel en op peil te houden. Wij zijn lid van relevante specialisatieverenigingen. Heeft u een vraag over een van de rechtsgebieden of twijfel u bij welk rechtsgebied uw vraag behoort, neem dan contact met ons op. Wanneer u twijfelt of uw vraag betrekking heeft op een van de genoemde rechtsgebieden, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht dat u toch bij ons terecht kunt of dat wij u kunnen verwijzen naar een gelieerd specialist.