Jarenlange ervaring als strafrecht advocaat

Wordt u ervan verdacht een strafbaar feit te hebben gepleegd? Neem dan contact met ons op. Alle bij Dinkel Advocaten werkzame advocaten zijn namelijk gespecialiseerd in het (jeugd)strafrecht en hebben op dat gebied jarenlange ervaring. Wij kunnen u bijstaan in het gehele strafproces.  Moet u voor de rechter verschijnen, dan zullen wij u op de zitting verdedigen met onze strafrecht advocaat. Wanneer u in verzekering bent gesteld kunnen wij worden aangewezen (toegevoegd) en kunnen wij u gratis rechtsbijstand verlenen met onze strafrecht advocaat. Dat is het geval wanneer wij op dat moment “dienst” (piket) hebben. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u toch voor een van onze advocaten kiezen. In veel gevallen kunnen wij dan ook voor u kosteloos rechtsbijstand verlenen.

Als u in voorarrest heeft gezeten en uw zaak eindigt zonder dat u een straf of maatregel  krijgt opgelegd, dan kunnen wij u helpen om schadevergoeding te vragen. Ben u het niet eens met de uitspraak van de rechter dan kunnen wij voor u binnen veertien dagen hoger beroep instellen.

Bent u slachtoffer van een misdrijf dan kunt u als benadeelde partij via ons kantoor om schadevergoeding vragen. Wij behartigen dan uw belangen als benadeelde partij in het strafproces.

Stuur een bericht