In Nederland kennen we geen speciaal en afgebakend hoofdstuk voor het ICT recht. En dit terwijl het ICT recht een onderwerp is dat speelt en steeds vaker de revue passeert, omdat de wereld steeds meer wordt gedigitaliseerd. Steeds meer gesprekken, zaken en andere handelingen vinden digitaal plaats, waardoor er steeds meer vraag komt naar een ICT recht advocaat dan voorheen. Bij Dinkel advocaten herkennen wij deze trend als geen ander, waardoor u bij ons absoluut goed zit als u tegen problemen of zaken aanloopt die onder het ICT recht geschaard kunnen worden, of raakvlakken hebben met het ICT recht. Ook beschikken wij over jonge, gedreven en sterke ICT recht advocaten, die weten waar ze het over hebben als het op dit specifieke recht aankomt.

ICT recht advocaat in Oldenzaal

HET ICT-recht is zoals gezegd geen op zichzelf staand hoofdstuk in het rechtboek, maar we kennen wel verschillende wetten en verdragen die raakvlakken hebben en min of meer onder ICT vallen. Hierbij kan heel breed gedacht worden. Enkele voorbeelden zijn de octrooiwet, de telecommunicatiewet, de auteurswet en de databankenwet. Binnen deze onderwerpen lopen veel mensen tegen problemen aan en het zijn onderwerpen die vooral tegenwoordig veel voorkomen. Mede daarom is het ICT recht het voorbeeld van een specialisatie die onze ICT recht advocaat nauwlettend in de gaten houdt, om op die manier op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, zodat zij weten hoe de vork in de steel zit en zij weten waar ze het over hebben.
Mocht u tegen een probleem zijn aangelopen dat valt onder het ICT recht, of u denkt dat het binnen het ICT recht valt. Dan zijn wij het kantoor waar u terecht kunt voor juridische hulp. Onze advocaten kunnen u bijstaan en zo samen tot een goede oplossing komen om het probleem de wereld uit te helpen. Voor vragen over het ICT recht kunt u altijd bij ons terecht.