Bij Dinkel advocaten proberen wij met een breed en gevarieerd team zoveel mogelijk cliënten bij te staan als het gaat om recht of onrecht. Vandaar achten wij het van een groot belang dat wij meerdere takken in de advocatuur beheersen. Om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen leveren, hebben we een gevarieerd team aan advocaten voor u klaar staan, zodat wij u in tal van rechtsgebieden kunnen bijstaan. Ons kantoor is gevestigd. Zo kunnen wij actief zijn in Oldenzaal en omstreken, maar ook in de regio Twente in het algemeen. Bovendien is ons pand slechts een klein half uurtje van de rechtbank in Almelo verwijderd.
Opzoek naar een bestuursrecht advocaat? Een van de rechtsgebieden die wij als geen ander beheersen is het bestuursrecht. Het bestuursrecht, bij anderen misschien betere bekend als administratief recht, staat voor de manier waarop het openbaar bestuur kan ingrijpen in de openbare orde. Het materiële deel van het bestuursrecht beslaat allerlei beleidsterreinen. Enkele voorbeelden hiervan zijn ambtenarenrecht, belastingrecht, verkeershandhaving, milieuvergunningen, ruimtelijke ordeningsrecht, asielbeleid, bouwrecht, sociaal zekerheidsrecht. Ook subsidies kunnen een belangrijk onderdeel van bestuursrecht zijn.

Bestuursrecht advocaat in Oldenzaal

Onze bestuursrecht advocaat kent de wet, op het gebied van bestuursrecht, als geen ander. Ook volgen wij alle ontwikkelingen op het gebied van bestuursrecht op de voet, waardoor wij met recht over een expertise beschikken die up-to-date is. Zo kunnen wij de standpunten van de overheid sterk en overtuigend in de rechtbank voorleggen. Bij Dinkel advocaten hebben wij een gevarieerd opgebouwd team aan topadvocaten, waar bestuursrecht zonder twijfel tot de specialismen behoort. Zo kunnen wij een ieder die op zoek is naar ondersteuning op het gebied van bestuursrecht bijstaan en dit succesvol oplossen. Voor vragen over bestuursrecht of over de mogelijke hulp die wij kunnen aanbieden, staat ons personeel altijd voor u klaar. Met een telefoontje of een e-mail helpen wij u graag om inzicht te geven in onze diensten.